QUI SÓC

BREU RESUM CV MARTA TARRIDA

Psicòloga col·legiada núm. 15811 i Psicoterapeuta per la EFPA. Postgrau en trastorns afectius i trastorns d’ansietat (UAB). 4 anys de formació al Màster en Anàlisi Transaccional (Cep Eric Berne). Formació en neurociències (nivell I EMDR i formada en Brainspotting). Nivell de Programador en PNL. Formació en resolució de conflictes i mediació familiar. Formació i pràctica en el tractament d’estrés postraumàtic en veterans de guerra de les Malvines a l’Argentina (2006). Formada  per experts de diferents nacionalitats (Argentina, França, Anglaterra, Brasil i de diferents regions d’Espanya) amb una inesgotable inquietud de conèixer la conducta humana. Formadora experimentada i vocacional d’adolescents i adults. Ha col·laborat a mitjans de comunicació a TVE2 i a Catalunya Ràdio. Especialitzada en potenciar el desenvolupament dels recursos naturals de cada persona i apassionada en acompanyar-los en el foment de les seves competències professionals.

TRAJECTÒRIA

La passió per conèixer la conducta humana i les relacions entre les persones em va dur a llicenciar-me en Psicologia. Posteriorment, buscant una filosofia de treball afí a mi i centrada en donar valor al potencial humà, vaig anar a capacitar-me a un Institut de psicologia a Buenos Aires (Argentina) per aprendre el mètode de l’Anàlisi Transaccional de la mà d’un psicoterapeuta argentí que esdevení el meu mentor, l’Alberto Hugo Dupen.

En tornar a Barcelona, amb el desig de completar l’aprenentatge, vaig estudiar el Postgrau de Trastorns Afectius i d’Ansietat de la UAB, on vaig fer les pràctiques a la Unitat de Trastorns Obsessius-Compulsius de l’Hospital Universitari de Bellvitge i també el Màster en Anàlisi Transaccional relacional, de quatre anys de durada, al centre Eric Berne de Barcelona. En aquesta escola vaig tenir la sort d’aprendre d’experts de diferents nacionalitats i regions d’Espanya (França, Anglaterra, Brasil i de diferents regions d’Espanya). M’he anat format amb metodologies afins: PNL, EMDR, Brainspotting (les dues últimes conegudes com a teràpies neurocientífiques), mediació familiar i altres. La meva trajectòria m’ha permès obtenir l’EuroPsy Especialista en Psicoteràpia acreditat per l’EFPA – European Federation of Psychologists Associations- i acreditar-me a la FEAP –Federació Espanyola d’Associacions de Psicoteràpia-.

Fa més de 13 anys que treballo com a psicòloga i psicoterapeuta, vaig col·laborar uns anys a la Fundació Hospital de Mataró, on vaig acompanyar a moltes persones amb diferents problemàtiques emocionals i de diversa gravetat en terapia individual i conduint grups d’ajuda mútua, i concretament al CIRD (Centre d’Informació i Recursos per a les Dones) acompanyant a dones que havien patit violència de gènere. El meu camí em va dur a col·laborar durant uns anys més a un centre de tractament de Trastorns de la Conducta Alimentària a Barcelona (ABB), treballant aquest tipus de problemàtiques, i paral·lelament obrir consulta pròpia per acompanyar adolescents i adults en trastorns d’ansietat, depressions, i psicopatologies afins i en fer formacions a entitats públiques i privades.

Des d’una inesgotable inquietud en conèixer la conducta humana, entendre les relacions entre les persones i buscar com millorar-les, i amb el desig d’acompanyar a les persones in situ dins del seu entorn laboral, vaig formar-me com a coach d’equips amb CRR Global – ORSC (Organization and Relationship Systems  Coaching). Junt amb la meva companya Mònica Jal, amb qui compartim la passió per treballar per millorar la vida de les persones, vam crear EMA2 amb la intenció de transformar les organitzacions fomentant equips de treball saludables.

Actualment, treballo en consulta privada de psicoteràpia a El Masnou. També sóc coach d’equips a les organitzacions, formadora per a la Diputació de Barcelona i col·laboro amb la Fundació Salud y Persona fent formacions i conduint diferents grups de Benestar emocional a diversos hospitals i organitzacions. El meu objectiu és fomentar el desenvolupament dels recursos naturals de cada persona i acompanyar-los en el seu procés quan tenen dificultats o volen una guia per a potenciar-se.

He col·laborat als mitjans de comunicació apareixent en debats en “Para todos la 2” a RTVE i al programa “Les mil i una nits” a Catalunya Ràdio.