MARC DE TREBALL

Treballo des d’una perspectiva integradora dins d’un marc de referència: la filosofia humanista de l’Anàlisi Transaccional. Aquest va ser creat per Eric Berne a partir dels anys 50, i és una teoria de la personalitat i de les relacions humanes.
PRINCIPIS:

  •  Tots naixem bé, ‘prínceps i princeses’
  • En el procés de creixement i civilització ens convertim en ‘gripaus i granotes’, degut a limitacions externes i sobre tot limitacions internes, que són decisions primerenques preses majoritàriament sent petits i en situacions de supervivència.
  • Tots tenim un cert potencial humà – determinat per condicionaments genètics, circumstàncies de salut/social/origen/procedència – i el podem desenvolupar.
  • Tots tenim recursos necessaris per a canviar.

La META és l’AUTONOMIA i es basa en la consciència, l’espontaneïtat i la intimitat.

Ho integro amb la TCC (Teràpia Cognitiu Conductual) que està respaldada per una gran evidència científica que avala la seva eficàcia (per exemple en el tractament dels atacs d’ansietat i l’agorafòbia) i amb d’altres psicoteràpies neurocientífiques (EMDR, brainspotting) sobre tot per casos de trauma acumulat o estrés postraumàtic. També soc formadora de PNL (Programació Neuro Lingüística) i ho aplico a les sessions segons els objectius a treballar.